Mahtavaa, että olet tullut blogimme pariin!

Blogimme taustalla on kuntoutuspalveluja tuottava yritys nimeltä FysioTähti Oy. Toimimme Satakunnan alueella kahden toimipisteen voimin ja porukassaamme, jota kutsumme tähtitiimiksi, kuuluu yhteensä viisi henkilöä. Tiimimme koostuu ammattilaisista, joilla on halu kehittyä ja kehittää. Kehittyä ammattilaisina ja osaajina, kehittää alamme toimintatapoja vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja tulevaisuutta.

Blogimme ei ole ammattilaisblogi, vaan pyrimme kirjoittamaan tekstimme mahdollisimman kansantajuisesti ammattikieltä välttäen. Tarkoituksenamme on tuoda kuntoutuksen näkökulmia esiin sekä osaltamme tehdä kuntoutuspolkua näkyväksi ja lähemmäs kuluttajia. Kirjoitamme tekstejä työmme arkisista asioista, niin haasteista kuin mahdollisuuksista, fysioterapiasta, ajankohtaisista asioista ja ehkä jotain myös terveydenhuollon yrittäjyydestä ja yksityisellä sektorilla toimimisesta. Pohdintamme ovat meidän ajatuksiamme ja näkemyksiämme asioista huumoria unohtamatta, eivätkä näin ollen ole todellakaan absoluuttisia totuuksia.
Meitä pääset seuraamaan sosiaalisessa mediassa Facebookissa käyttäjänä FysioTähti Oy sekä Instagramissa tunnisteella @hyvinvointisitahden. 
Tervetuloa mukaan, olemme täällä sinun hyvinvointisi tähden!
Annika, Laura, Hannele, Mari, Satu